Entreprenør og kloakmester

Entreprenør og kloak

Er du helt sikker på, at du ikke fakturerer for lidt, når du eller dine medarbejdere udfører en opgave? Tidsangivelser bliver ofte lidt løse, hvilket over tid kan koste dig store beløb i form af arbejde, der ikke bliver faktureret. Hvis du benytter dig af gamle registreringsmetoder med papir og ringbind, kan du vide dig sikker på to ting:

  • Du går glip af penge på timer, der ikke bliver faktureret
  • Du spilder en masse tid på besværligt arbejde med fakturering og registrering

Begge ting kan du dog slippe for ved at integrere en app til registrering af data i din virksomhed. Vi har udviklet Apacta, så du kan få en meget mere effektiv virksomhed, der ikke kræver ret meget administrativt arbejde fra din side. Du kan læse mere om, hvad du kan bruge Apacta til i din entreprenør- og kloakmestervirksomhed herunder.

Sørg for præcis tids- og materialeregistrering

Vi hører tit om entreprenør- og kloakvirksomheder, der den dag i dag stadigvæk benytter papirlapper til tidsregistrering. Det siger sig selv, at det ikke er den mest effektive metode.

Med Apacta-appen er det let at angive den brugte arbejdstid på dine arbejdsopgaver. Og ved at have det registreret den præcise mængde af arbejdstimer, sikrer du dig, at du får faktureret for alt dit arbejde.

Har dine medarbejdere brugt nogle ekstra materialer til en opgave, skal det selvfølgelig også regnes med. Materialeforbrug kan også hurtigt tilføjes til den enkelte sag, så der ikke er noget, der ryger i glemsel og dermed ikke bliver faktureret.

Ved at bruge Apacta får du altså:

  • En let metode til at dokumentere dit arbejde
  • Et effektivt system til at registrere arbejdstimer
  • En app, der kan holde styr på det samlede materialeforbrug i din virksomhed

Og meget mere…

Brug billeder og videoer til at dokumentere

Utilfredse kunder er selvfølgelig det sidste, du som erhvervsdrivende ønsker. Entreprenør- og kloakarbejde er normalt ikke noget, som den gennemsnitlige dansker har kendskab til, hvorfor der godt kan opstå kontroverser eller uenigheder. Oplysning er dog nøglen til at undgå dette.

I Apacta laver du alle dine opgaver som enkelte sager. Det smarte ved det er, at du kan tilføje både medarbejdere og kunder til sagerne. Ved at bruge kamerafunktionen i Apacta kan du og dine medarbejdere tage billeder og videoer af jeres arbejde og tilføje det til den enkelte sag. På den måde kan du holde både kunden og dine øvrige medarbejdere opdateret på opgavens status.

Ved at dokumentere jeres arbejde med billeder og videoer yder I en god service til kunden, der føler sig som en del af processen, og samtidig sikrer I, at der er dokumentation for jeres arbejde, så der ikke kommer nogen kontroverser.

Prøv Apacta gratis

Vores direktør, Anders, arbejdede selv som kloakmester, da han startede Apacta, så vi kender til de problemstillinger, du står over for. Kunne du tænke dig at give Apacta en chance?

Læs mere om kvalitetssikring for kloakmestre

Følg linket herunder og læs mere om kvalitetssikring for kloakmestre, og hør hvordan det hjælper andre kloakmester i hverdagen.

Prøv Apacta i din egen virksomhed, opret en GRATIS bruger i dag!