Dataløn

Danmarks mest anvendte online lønsystem

Lav lønarbejdet nemt, hurtigt og sikkert med DataLøn

DataLøn er danske små og mellemstore virksomheders foretrukne lønsystem. Det er nemt at komme i gang med og enkelt at arbejde i – også uden tidligere erfaring med løn. Gør som 65.000 andre virksomheder og brug DataLøn. Du skal blot sætte integrationen mellem Apacta og DataLøn op –  så sender Apacta automatisk dine timer videre til DataLøn hver måned, og du slipper for bekymringer om lønarbejdet.

Kom godt i gang med en attraktiv velkomstpakke

DataLøn hjælper dig godt i gang. Selvom det er lige til at oprette lønmodtagere i DataLøn, så gør de det for dig hele den første måned. Inden du kommer i gang, tjekker DataLøn, at din virksomhed er oprettet korrekt i Erhvervsstyrelsen, og at din konto hos dit pengeinstitut er en erhvervskonto, hvorfra de kan udbetale lønnen til dine medarbejdere.

Du skal blot lave en aftale om overførelsesservice med Nets (OS02-aftale). DataLøn tilbyder teknisk support og hjælper dig også med integrationen til Apacta. Så ved du, at alt er korrekt oprettet fra starten.

Lønnen laver du nemt og effektivt i DataLøn. Det hele foregår i et sikkert, internetbaseret program. Adgangen til løndata foregår via en logisk og sikker log-on-procedure.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller mail til DataLøns eksperter, så hjælper de dig.

Dataløn og e-arkiv

Når du bruger DataLøn, er du automatisk tilmeldt deres elektroniske arkiv, e-arkiv. Her opbevarer de alt dit lønmateriale, og du sparer arkiveringstid og –plads. Du kan også gemme dine egne dokumenter som for eksempel ansættelsesaftaler og timesedler.

Se deres hjemmeside