Breiner Byg 

Breiner Bygs historie med digital sagsstyring

Michael Breiner startede som selvstændig, da én af hans kammerater spurgte ham, om han havde lyst til netop det. Michael tog springet og er i dag tømrermester i sin egen virksomhed Breiner Byg, som bruger digital sagsstyring. 

Den største forskel ved skiftet til Apacta, er ifølge Michael selv, at han netop er gået fra papirform til digital sagsstyring. Før i tiden sad Michael med en papirblok i bilen, hvor han i dag kan registrere det hele online. 

Læs med og find ud af, hvordan det har hjulpet både Michael og Breiner Byg.

 

 

 

 

 

 

“Før jeg brugte Apacta, der var det papirform. Med en blok papir i bilen, hvor jeg sad og skrev alting ned på”

“Jeg tror, jeg har mistet rigtig mange stykker papir. Grunden til jeg valgte at bruge Apacta som software, det var for at være fri for alt det papir”

“Efter en lang dag at skulle huske og skrive alting op sidst på dagen, så glemmer man engang imellem eller ofte, hvad man har brugt. Der er Apacta bare nemmere”

“Går du ud i bilen og tager en kasse skruer, kan du registrere dem med det samme”

“Apacta har helt klart givet mig besparelser, både tiden ved computeren. Jeg er også sikker på, at jeg har sparet mange penge ved at få faktureret alle mine materialer”

MiChael Breiner

Breiner Byg

 

Spar tid, skab overblik og få større overskud 

Som Michael fra Breiner Byg fortæller, er Apacta utrolig nemt at komme ind i. Så frygt ej, hvis du også er en smule skræmt af digitale løsninger!

På ganske få timer kan du med vores system være i gang med at drive en mere effektiv virksomhed, der hjælper dig med at spare samtidig med, at du får både større overblik og overskud. 

Kunne du ligesom Michael Breiner tænke dig at slippe for unødvendigt administrationsarbejde, få bedre overblik over dine sager samt tjenere flere penge, uden egentligt at arbejde mere? Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så prøv gratis i 14 dage lige her. 

 

 

Opnå besparelser ved skift fra papir til digital sagsstyring

Har du ligesom Michael Breiner udfordringer med, at dine papirer bliver væk, eller glemmer du at få skrevet vigtige ting ned? Så er det netop her, vi kan hjælpe dig!

Med vores system sparer du både tid, tjener flere penge, og får bedre overblik over din virksomhed. 

Vi har erfaret, at håndværkere sparer op til 1-2 timer om ugen på administration pr. medarbejder ved at bruge Apacta. Samtidig kan du styrke din bundlinje med 25% ved at fakturere 1 time og 15 minutter mere om ugen.

Når du bruger digital sagsstyring, glemmer du ikke at få faktureret timer, materialer mm., som netop ofte er skyld i, at du går glip af potentiel indtjening. 

 

 

 

“Jeg frygtede nok en lille smule det der med at skulle til at sætte sig ind i at bruge apps, computere og sådan noget. Det må jeg godt nok indrømme”

“Man går lidt og tænker: “Det bliver et helvede at sætte sig ind i det her”, men Apacta har været utroligt nemt at komme ind”

“Jeg synes det var meget nemmere, end jeg havde frygtet i hvert fald”

“Jeg sidder ikke hver dag, når jeg kommer hjem ved computeren, og skal sidde og huske at have skrevet materialer, timer og sådan noget ind. Det kan jeg nøjes med og gå ind og så tjekke evt. hver fredag eller lørdag”

“Så er jeg lige inde og danne mig et overblik over de forskellige sager, der er kørende”

Michael Breiner

Breiner Byg

“Når jeg kommer hjem fra arbejde, så har jeg mere fritid. Så behøves jeg ikke sidde lige så meget ved computeren”

“Min fritid? Jeg prøver egentligt taget at slappe af. Jeg er på mange timer hver dag, så meget afslapning med familien eller ud at opleve et eller andet med familien”

“Jeg vil nok anbefale det til de fleste håndværkere”

“Jeg synes det er et godt koncept, de kører med. Det er enkelt, og det er nemt at finde ud af”

Michael Breiner

Breiner Byg

Enkelt og nemt system til timesagsstyring 

Apacta har gjort Michael Breiners hverdag nemmere ved at automatisere virksomhedens timeregistrering, sagsstyring mm

Ligesom Michael Breiner vil vi også anbefale vores system til alle håndværkere derude! Apacta er, som Michael selv fortæller, enkelt og nemt at finde ud af! Du vil opleve at få langt mere fritid, fordi der forsvinder en masse småopgaver ved at vælge vores system til.

 

 

 

Hvorfor bruge Apacta?

Mere end 18.000 har allerede prøvet Apacta og fået:

N

Bedre likviditet

N

Bedre bundlinje

N

Mere overskud