Avanceret salgsprisberegner

Øg dit dækningsbidrag uden at tage mere for dine materialer

Øg automatisk dit dækningsbidrag

Mange håndværkere ganger deres indkøbspris med en fast sats, når de sætter deres salgspris. Det betyder, at deres dækningsbidrag falder, hvis de får en bedre pris fra leverandøren.

Apactas avancerede salgspris beregner, gør det muligt for dig at øge dit dækningsbidrag, når du køber ind til en bedre pris.

Pris matrix

Med denne funktion kan du sætte forskellige avancegrupper, og justere dit dækningsbidrag i forhold til købsprisen.

Vejledende udsalgspris

Apacta kigger automatisk på de vejledende udsalgspriser hos leverandørerne. 

Tag for eksempel et produkt, som koster 40,- ved AO – 50,- ved BD – og 30,- ved STARK. Vi lægger tallene sammen, hvilket giver 120,- og dividerer det med antallet af leverandører, som i dette tilfælde er 3. Derfor vil produktets vejledende pris i dette tilfælde være 40,-

Skulle du tilfældigvis handle ved den dyreste af leverandørerne, så din købspris er dyrere end din salgspris, så har vi en ekstra sikkerhed, hvor du kan sætte minimumsgrænsen, f.eks. gange købsprisen med 1,5.

Ved at udregne og sætte din salgspris på denne måde, er dækningsbidraget altså mere end fordoblet i dette eksempel.

Se eksemplerne nedenfor.

avanceret salgspris beregner
Bedre pris = mindre dækningsbidrag ?

Scenarie 1

Du køber et produkt til 50,- og ganger det med 25% for at finde din salgspris. Dit dækningsbidrag ligger i dette tilfælde på 12,5 kroner.

Du får forhandlet produktet ned til 40,- men ganger stadig med 25%. Det vil sige at dit dækningsbidrag nu er faldet til 10,-.

avanceret salgspris beregner
Bedre pris = større dækningsbidrag ?

Scenarie 2

Du køber produktet til de samme priser som i scenarie et, men salgsprisen bliver sat på baggrund af leverandørernes vejledende udsalgspris.

Det vil sige, at når du får forhandlet prisen ned fra 50,- til 40,- så stiger dit dækningsbidrag i stedet til 22,5 kroner.

Bedre indkøbspriser

Lad Apacta forhandle priser for dig.

Vi sætter dit materialeforbrug i udbud og går i forhandling med de leverandører, som du vælger.

Andre nyheder

Februar 2021

På vej i Apacta - februar 2021 Glæd dig til det nye tilbudsmodul Nyt tilbudsmodul på vej Efter vi lancerede vores nye brugerflade som beta, er vi i gang med at udvikle et helt nyt tilbudsmodul til dig. Tilbudsmodulet bliver lavet, så du får mulighed for at sætte dine...

Januar 2020

Opdateringer - januar 2020 ny kalender og tilbudsfunktiontilbudsfunktion Vi har lanceret en spritny tilbudsfunktion, som gør det muligt nemt og hurtigt at oprette og sende et tilbud til en kunde i en flot PDF-skabelon. Kunden modtager tilbuddet på email og kan selv...

December 2019

Opdateringer - december 2019 opdatering af mobil app og forbedringer under leverandørfakturaeropdatering af mobil app Der er kommet en ny opdatering ud til Apactas mobilapp med det grønne logo. Derfor er det nu muligt at: Filtrere på sagsstatus når det kommer til...